waarheen?

Nieuwsoverzicht

Hier vind je het allernieuwste nieuws over het allerleukste toernooi van planeet Aarde. Heb je zelf een nieuwtje? Stuur dan een mailtje aan info@hetbollekantje.nl en wie weet plaatsen we het dan wel.

Meer lezen

Het gaat goed met de inscrijvingen

2 april 2019

Niet te geloven! Het gaat super met de aanmeldingen. We hebben nog maar 4 plekken voor meisjesteams en 4 plekken voor jongensteams beschikbaar. Dus wil jij met jouw team ook meedoen met het allerleukste hockeytoernooi van dit zonnestelsel? Wees er dan snel bij!

programmaboekje

Programmaboekje gereed

20 juni 2018

Zo, het was even een forse bevalling, maar het programmaboekje voor de 2018 editie van het toernooi is klaar. Alle pouleindelingen zijn gedaan en het wedstrijdschema is klaar. Hewt duurde even, doordat één team helaas op het allerlaatste moment besloot om niet te komen. En bedankt... :-( . Anyway hier is het boekje te bekijken:

Wat een opkomst

28 mei 2018

Vandaag de 20e inschrijving van een meisjesteam ontvangen. En daarmee is de inschrijving nu echt gesloten voor meisjesteams. We hebben eventueel nog een paar plekjes voor een jongensteam. 

Rabobank

Samenwerking met Rabobank

2 mei 2018

We zijn harstikke blij met onze nieuwe samenwerking met Rabobank. Vanaf dit jaar (2018) heet het toernooi officieel Rabobank 't Bollekantje toernooi. We kijken uit naar een mooie en duurzame samenwerking.