waarheen?

Nieuwsoverzicht

Hier vind je het allernieuwste nieuws over het allerleukste toernooi van planeet Aarde. Heb je zelf een nieuwtje? Stuur dan een mailtje aan info@hetbollekantje.nl en wie weet plaatsen we het dan wel.

Meer lezen

Datum toernooi 2020 bekend: 4 en 5 juli

1 juli 2019

De datum voor het nieuwe jaar is bekend. In 2020 vindt het Rabobank 't Bollekantje toernooi plaats in het weekend van 4 en 5 juli.

Fotoreportage van 2019

1 juli 2019

Het toernooi was fantastisch. En gelukkig hebben we de foto's nog. Met dank aan Iris voor het maken van de reportage. Bekijk de foto's nu hier

programmaboekje

Programmaboekje gereed

18 juni 2019

Zo, het was even een forse bevalling, maar het programmaboekje voor de 2019 editie van het toernooi is klaar. Alle pouleindelingen zijn gedaan en het wedstrijdschema is klaar. . Anyway hier is het boekje te bekijken:

Wat een opkomst

28 mei 2018

Vandaag de 20e inschrijving van een meisjesteam ontvangen. En daarmee is de inschrijving nu echt gesloten voor meisjesteams. We hebben eventueel nog een paar plekjes voor een jongensteam. 

Rabobank

Samenwerking met Rabobank

2 mei 2018

We zijn harstikke blij met onze nieuwe samenwerking met Rabobank. Vanaf dit jaar (2018) heet het toernooi officieel Rabobank 't Bollekantje toernooi. We kijken uit naar een mooie en duurzame samenwerking.